Bronsvalör

2023 Maria Kallay
En glad och trevlig tjej som ställer upp på träffar, fixar fikaträffar och med fast hand  håller hon i en av klubbens viktigaste roller. Efter påminnelse får hon oss att uppdatera vår adress efter att vi “klagat” på att vi inte fått vår tidning eller annan information som andra medlemmar fått… För sitt arbete som medlemsansvarig tilldelas Maria Kallay en bronsmedalj.

 2023 Mattias Karlsson
 Nio år som sekreterare i styrelsen, aktiv på träffar, trevlig och generös. Kan man begära mer av en klubbkamrat?  För sitt arbete som sekreterare tilldelas Mattias Karlsson en
bronsmedalj.

2020 Peter Chadwick
Peter Chadwick på Yamaha Scandinavia har hjälpt och stöttat Vmax Club Sweden med sponsring och Yamaha-material till både träffar och mässor under många år.
För den hjälpen vill klubben ge honom den högsta betygelse en icke medlem kan få, en förtjänstmedalj i brons.

2019 Anders “Forsan” Forslin
Den här personen har varit ute på många träffar både i Europa och Norden och spridit glädje omkring sig.
Han har alltid varit hjälpsam och behjälplig på alla våra träffar och till och med varit medarrangör, men nu tog han steget fullt ut och arrangerade en egen.
Visserligen har han svårt att skilja på vatten och vinäger men jag tror att han “ä int’ bitter” för det.
För sitt stora klubbhjärta och för att arrangerat Mittsommar träffen vill vi ge Anders “Forsan” Forslin en bronsmedalj.

2019 Jacob Melin
Den här personen har varit med och kämpat i många tävlingar för VMCS med många gånger blåmärken som följd.
Det är en snabb grabb på alla sätt och vis, kanske lite för snabb då han lyckades “glömma” folk både lite här och där.
För att ha arrangerat VMCS klubbträff vill vi ge Jacob Melin en bronsmedalj.

2019 Janne Svensson
En stor tillgång för klubben och en bra representant på träffar. För sitt idoga arbete med att vara “spindeln i nätet” i väst vill vi tilldela Janne Svensson en bronsmedalj.

2016 – Lasse Öberg
Den här mannen har figurerat i bakgrunden på en massa tillställningar och osjälviskt ställt upp när det gäller att fixa sånt som gör att träffar och race fungerar. Han är av det virket som gör att sådana klubbar som våran fungerar. Han har bevisat sin kärlek för V-maxen genom att, på en V-maxträff, äkta sin kärlek Annelie. Därför ger vi Lasse Öberg en medalj i brons.

2016 – Leif Jansson
Han har ordnat med två st Mittsommarträffar i sitt hem i Bodarne utanför Fagersta. Han öppnade upp sitt hem för alla deltagare utan några förbehåll. En go kille med ett stort hjärta. För det ger vi Leif Jansson en medalj i brons.

2015 – Peter Anundi
Han har sedan grunden varit med i avdelning nords isdragracingkommitté. Han är alltid tillgänglig och redo att ställa upp med ett gott skratt o ett leende på läpparna. Plogar isdragracingbanan i timtal för att kunna använda den kortast möjliga tid varje år. Han har en förmåga att upprätthålla god v-maxanda och få andra med sig på sina upptåg. Vi vill därför förära Peter Anundi, alias Pekka, med en medalj i brons.

2015 – Hans Östman
För hans tid i styrelsen och för att han som regionsamordnare håller ihop drevet. Han är alltid är full av idéer och för sitt idoga arbete i avdelning nords isdragracingkommitté i dess linda, samt för att han aldrig är långt borta med goda råd och en hjälpande hand då det kniper för en v-maxare från när eller fjärran. Därför vill vi förära Hans östman med en medalj i brons.

2014 – Eleonore Dersten
Denna person drar ett stort lass, är pigg och alert med ett glatt humör.Hon ser till att Region Mitt har något att göra, att medlemmarna får en tidning att läsa samt att hemsida uppdateras och för det tilldelas Eleonore Dersten en bronsmedalj.

2014 – Bosse Gustafsson
Med sitt glada humör, sin hjälpsamma attityd samt att han drog det stora lasset vid den svenska träffen på Gustavsvik i Örebro tilldelas Bosse Gustafsson en medalj i brons.

2014 – Päivi Turkka
Ordning o reda och sprider glädje, har fått igång en hel ö, samt för att ha arrangerat två svenska träffar tillsammans med sina ö-vänner så tilldelas Päivi Turkka en medalj i brons.

2014 – Annelie Öberg
Den här personen håller med glatt humör reda på en hel klubb, plus en massa grodor. För sitt arbete som medlemsansvarig tilldelar styrelsen Annelie Öberg en bronsmedalj.

2014 – Anders Öberg
Den här personen började åka på våra träffar 2006, visserligen var han lite vilsen när det gällde motorcykelvalet men han var inte så svårövertalad att ledas in på den enda sanna vägen. En trevlig och glad kille som gärna hjälper till på mässor och träffar så tilldelas Anders Öberg en bronsmedalj

2011 – Gismo
Den här killen kanske inte har de bästa sociala egenskaperna men han har burit klubben märke länge och han gör en enorm PR för klubben var han än kommer. Därför ger vi Gismo en medalj i brons.

2011 – Gustav Prost
För att han alltid är på gott humör och alltid ställer upp på kompisar som har problem med sina cyklar, kort sagt, en riktig klubbkompis. Ger vi Gustav Prost en medalj i brons.

2010 – Tommy Bolander
Tommy har alltid ställt upp för klubben på ett föredömligt sätt och deltagit vid planeringar och genomförande av regionsträffar och ett Swedish VMAX Meet. För detta och som uppskattad styrelsemedlem vill vi hylla Tommy Bolander med en bronsmedalj

2010 – Fredrik Pihl
Som en engagerad, hjälpsam och positiv eldsjäl för VMCS och som tidigare drivande redaktör för klubbens egen tidning, Vmixat, vill vi hedra Fredrik Pihl med en bronsmedalj

2009 – Christer Skagerholm
Medlem sedan 2005, har varit med i styrelsen, hjälp till med mässor och träffar i väst. En glad o trevlig person som ser till att människor i hans omgivning trivs o mår bra.

2009 – Boris Österblom
Tidigare styrelsemedlem som varit behjälplig vid mässor och träffar i väst. Var klippan i Hovenäset vad gäller fix o trixande med frukost och har även tryckt kläder för shopen. En kille att lita på helt enkelt.

2009 – Jan Dirchsen
Vmax Club Sweden vill rikta uppmärksamheten på Jan Dirchsen för hans stora hjärta och hans engagemang för Vmax. Med sin Vmax “Mjölner” han ryter vägarna i hela Europa. På utställningar och arenor han delar hans entusiasm och kunskap. Jan sätter upp osjälviskt för Vmax och dess vänner. Vmax Club Sweden vill hedra Jan Dirchsen med vår bronsmedalj att erkänna hög aktning han har tjänat inom vår klubb.

2008 – Nils Tore Jonasson
Med sin utstrålning och med Gismo på tanken är han utan tvekan den mest kända medlemmen i vår klubb både i Sverige och på kontinenten. En klippa av stora mått, har alltid en hjälpande hand om så behövs i garaget eller det ska fraktas hojar och andra grejor till mässor och träffar. Brinner för dragracing och mek-tält på träffarna. Satt i styrelsen 2006-2007
Vi vill hedra Nisse med en bronsmedalj för värdefulla insatser för Vmax Club Sweden.

2008 – Erik Mazouch
Kirre är killen hela dagen. Aldrig en dyster min. Ställer upp i vått och torrt. Alltid redo att hjälpa till. Han har fixat med stugor och racing nummerskyltar samt även racat själv. Han har suttit i valberedningen under två perioder -06 och -07. Vi vill därför uppmärksamma Erik med en bronsmedalj för värdefulla insatser för Vmax Club Sweden.

2008 – Mats Bergström
Han ordnade en kul och gemytlig träff I Barsebäck med massor av familjekänsla och god mat. Med hjälp av sin stora familj fick han oss att känna som vi verkligen var hemma. Vi vill hedra Mats Bergström med en Bronsmedalj.

2007 – Roger Videll
Om man hälsar på denna stabile grabb är chansen stor att man inom kort kör omkring på en Vmax. Han är en klippa och fixare för alla hungriga och Törstiga Maxare på våra race i Västerås. Utom konkurrens när det gäller att skaffa nya medlemmar till klubben. Är samordnare för det nya mittdistriktet. Hans hemby Kedjebacken går numer under namnet Kardanbacken. Vi vill hedra Roger Videll med en bronsmedalj

2007 – Stefan Möllergren
Han har suttit i styrelsen och valberedningen. En glädjespridare av stora mått med sina historier och anekdoter på vårat forum. Anordnar varje år en oförglömlig träff “i alla fall för de som kommer ihåg den”
Med idérikedom, god mat och en mångfald av aktiviteter som skulle få vilken träffgeneral som helst avundsjuk får han medlemmar att sätta sig på Maxen för att köra hundratals mil. Vi vill hedra Stefan Möllergren med en silvermedalj med den lägre motiveringen.

2006 – Piroska Kallay
Piroska Kallay har alltid visat framfötterna och genom sitt alltid positiva sätt, utmärkt sig på ett mycket förtjänstfullt sätt. Finns det några problem så löses de omgående och alltid med ett leende på läpparna. Bara genom sin blotta närvaro och sitt fantastiska logistiska sinne sprids ett lugn och allt fungerar. Piroska tilldelas förtjänsmedaljen i brons bl.a för sina ytterst förtjänstfulla insatser vid V-maxträffen 2006 i Vimmerby.

2006 – Conny Frederiksen
Vmaxträffen i Kungälv 26-29 maj 2005. Conny Frederiksen en festgeneral som tagit sig an klubben med intresse och engagemang. Conny ordnade med en oförglömlig och välordnad fest med familjär känsla och utsökt mat. Vi vill härmed hedra Conny med en bronsmedalj

2006 – Lars Holmberg
Lars Holmberg – regionssamordnare i syd, pålitlig navigatör och “road captain”, en glad och lättsam klubbkamrat. Lasse var festgeneral för Vmaxmeetet 2004 i Grottbyn, och som sådan satte han hela familjen i arbete. Vädergudarna satte oss på prov men det var en riktigt bra och trevlig träff med fina turer, god mat och boende i grottor. Lasse tilldelas härmed förtjänstmedalj i brons.

2006 – Madeleine de Geus Nilsson
När Madeleine de Geus Nilsson tog sig an uppgiften att tillsammans med Joachim Oscarsson organisera Vmaxmeetet 2002 hade hon nog ingen riktig aning om hur det skulle gå till. Men med en smittande entusiasm och stor energi formades runt Madde ett sammansvetsat gäng som genomförde träffen i Lillhagsparken med bravur och samtidigt lade grunden till vad som idag är det goa gänget i region väst. Madde jobbade och slet dygnet runt och avslutade med att rocka loss på scenen med sitt band. Madde har även varit regionssamordnare. För sina insatser i samband med Vmaxmeetet 2002 vill vi hedra Madeleine med en bronsmedalj

2006 – Björn Olsson
Shopansvarig, regionssamordnare, eldsjäl runt mässorna i Stockholm, Sveriges första Vmaxhandlare samt en positiv kraft för klubben. Björn tilldelas härmed Vmax Club Swedens förtjänstmedalj i brons

2006 – Richard Sundling
Vmaxträffen i Linköping den 24-27 maj 2001. Festgeneral: Richard Sundling Richard har under alla år varit en positiv kraft i klubben. Då Richard fortfarande är engagerad i flera uppdrag inom klubben står han kvar på listan för heta medaljkandidater inför framtiden. I kväll vill dock hedra Richard med en bronsmedalj för insatsen med Vmaxmeetet 2001. Keep up the good work Richard!

2006 – Wera Andersson-Allo
Wera Andersson-Allo – reklamchef på Yamaha Motor Scandinavia och ett mångårigt stöd till klubben. Alltid positiv och redo att skänka en hjälpande hand. Genom Wera har klubben bl.a. fått finansiellt stöd och dekor till mässor samt presentartiklar m.m. att använda som vinster och priser vid träffar. Vi vill uppmärksamma detta genom att tilldela Wera en bronsmedalj.

2006 – Giggi Sjöberg
Verksamhetsåret 2000 upprättar Gigi Sjöberg räkenskaper och ekonomiska rutiner för Vmax Club Sweden. Gigi håller även ett minnesvärt ekonomiföredrag på årsmötet i september år 2000. För detta vill vi hedra Gigi med en bronsmedalj.