Vmax Club Sweden - Kalender

Här hittar du information om träffar & evenemang av intresse för Vmaxåkare. Återkom ofta för att hålla dig ajour med vad som händer i klubben och i Vmaxsverige. Skicka förslag på ytterligare evenemang till webmaster (tänk på att vara ute i god tid så att fler hinner ta del av informationen).

Mejla någon i styrelsen för vidare information och hör med andra intresserade om samåkning till de träffarna. Det är mycket roligare om det dundrar in 10 Vmaxar istället för en i taget.

 

MC Mässa 26-28 januari 2024

Dags för MC-mässan där Vmax-klubben som vanligt har monter. Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö.

Förutom att besöka klubbens monter kommer du kunna besöka över hundra utställare med nya mopeder, skotrar och motorcyklar, mängder av viktiga tillbehör och skyddsutrustningar. Tillsammans med spännande scenprogram, uppvisningar på tvåhjulingar och möjligheten att testköra elfordon på en provkörningsbana, kan en fullspäckad mässa utlovas som kommer locka ett stort antal besökare. 
Köp biljetter | MC-Mässan 2024 (mcmassan.se)

HOJ-X 2-4 februari 2024

svmc.se/club/traffar/hoj-x/

Svenska V-maxträffen 30 maj – 2 juni 2024 Gangvide Farm, Gotland

https://gangvidefarm.se
Information om när bokningen för boendet öppnar kommer uppdateras.

Pris för boendet torsdag till söndag 1850 kr/person för 3 frukostar, 2 middagar samt sängkläder och häftiga aktiviteter i kanalen. Boendet bokas direkt med anläggningen, kom ihåg att säga att du tillhör Vmaxkubben.

Träffavgift 500 kr, när du betalat din träffavgift till klubben och mejlat Cilla: cillakarlsdotter@hotmail.com (meddela ev. allergi och T-shirtstorlek) kommer du få en rabattkod som gäller för att boka färjan med Destination Gotland. 

Vänta inte för länge med att boka när bokningen öppnat, tänk på att både boende och båtbiljetter snabbt tar slut.

Days of Thunder 28-30 juni 2024

Oyten, Tyskland
www.facebook.com/events/3547056015529758/

Southern Comfort Vmax Rally 11-14 juli 2024

Lodsworth,  England   20-årsjubileum!
www.facebook.com/SouthernComfortVMAXRallyHOJ3

Senaste nytt