Vmax Club Sweden - Kalender

Här hittar du information om träffar & evenemang av intresse för Vmaxåkare. Återkom ofta för att hålla dig ajour med vad som händer i klubben och i Vmaxsverige. Skicka förslag på ytterligare evenemang till webmaster, va ute i god tid så att fler hinner ta del av informationen.

Mejla någon i styrelsen för vidare information och hör med andra intresserade om samåkning till de träffarna. Det är mycket roligare om det dundrar in 10 Vmaxar istället för en i taget.

Mittsommarträffen 2024, 5 – 7 juli, Camp Nord, Sveg

Här anmäler du dig till årets upplaga av Mittsommarträffen, vi har valt att kalla den för Björnträffen. Dels för att vi är i hjärtat av Härjedalen men världens också för vi har världens största träbjörn, björnen är landskapsdjuret.

Träffavgiften är 500kr för fre-sön, kommer man fre-lör eller lör-sön är avgiften 300kr. Anmälning sker  på formuläret nedan.
Man betalar en ej återbetalningsbar anmälningsavgift a 200kr (dras från träffavgiften)

Stuga kostar 795kr/stuga och dygn, stugan har 4 platser (två våningssängar). Man kan välja att vara färre i en stuga (ifall vi inte råkar bli fullbokade, men det är 40 platser så det tror jag inte, hoppas kan man, men det är ett kärt besvär). Väljer man att vara färre i en stuga betalar man fortfarande samma pris.  Om man inte vill städa stugan själv är städpris 500kr (!).

Bokning av stuga sker på CAMP Nord på  Info@campnord.se och skriv V-Max i ämnesraden.  

Engångslakan ordnar vi så det finns att köpa på plats. Handduk får du ta med själv.  Dollarstore finns i Sveg om man behöver köpa nåt man glömt. 

Se nedan för priser.

Anmälningsavgift till träffen betalas in på: 070-5878280* Skriv namn.

*Stålhandske

Southern Comfort Vmax Rally 11-14 juli 2024

Lodsworth,  England   20-årsjubileum!
www.facebook.com/SouthernComfortVMAXRallyHOJ3

Nordic Vmax Meet 25-28 juli 2024 Arendal, Norge 

Håll koll på https://nordicvmaxmeet.com/ för anmälan, bokning och mer information.

HOJROCK 15-18 augusti, Vårgårda

Den 15 augusti kör vi igång HOJROCK i ny regi på Tånga Hed, Vårgårda. Plats: Tånga Hed, Vårgårda. Datum 15-18 augusti 2024.
All info hittar ni på www.hojrock.

Senaste nytt