Vmax Club Sweden - Kalender

Här hittar du information om träffar & evenemang av intresse för Vmaxåkare. Återkom ofta och registrera dig på forumet för att hålla dig ajour med vad som händer i klubben och i Vmaxsverige. Skicka förslag på ytterligare evenemang till webmaster (tänk på att vara ute i god tid så att fler hinner ta del av informationen).

Mejla någon i styrelsen för vidare information och hör med andra intresserade om samåkning till de träffarna. Det är mycket roligare om det dundrar in 10 Vmaxar istället för en i taget.

Mittsommarträffen 30 juni – 1 juli, Djulö camping Katrineholm  

Du anmäler dig genom att swisha 200 kr till 070-5708231 (gäller som bokningsbekräftelse och är en del av träffavgiften). Skriv Mittsommarträff samt namn på deltagare.
Träffavgiften är på 1200kr/pers och inkluderar boende i 4-bäddstugor, frukost lördag och söndag, lunch och middag lördag (fredagsmiddagen betalas separat).
Fredag 29/6: middag intas på Djulö herrgårdscafé där vi får njuta av live musik och gott sällskap.
Lördag 30/6: Hojtur genom vackra Sörmland med lunchstopp samt grillning på kvällen.
Söndag: efter fruktost blir det avfärd hemåt. Stugorna ska vara städade och utrymda kl. 12.00.
 

Nordic V-maxmeet 27-30 juli, Fuglesøcenter Danmark

Den Nordiska Vmax träffen är ett resultat av samarbetet mellan de fyra nordiska länderna. En gemensam målsättning var att etablera en nordisk Vmax träff. Idén föddes 2004 på Arctic Vmax Meet i Bjerkvik, Norge, sedan dess har Finland, Sverige, Norge och Danmark gått samman i planeringen av en årlig europeiska Vmax händlse här uppe i det vackra norr. Boka via:
http://www.nordicvmaxmeet.com/

International V-maxträff 1-3 september, Holland

VMAX CLUB HOLLAND is proud to present and invite you to an International VMAX meeting 2023 from 1 till 3 sept.
De Heksenlaak, NL

MC Mässa 26-28 januari 2024

Stockholmsmässan i Älvsjö.

Senaste nytt